Exxes - Uw gecertificeerde partner

Dat we goed functioneren wil niet zeggen dat we niet willen verbeteren. Daarom zijn wij continu bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van onze diensten. Niet alleen voor de schermen, maar juist ook áchter de schermen. Zo hebben wij eind 2019 de ISO/IEC 27001 audit succesvol doorlopen. En daar zijn wij trots op! Wat dit voor ons én uw bedrijf betekent, leggen wij hieronder uit.

ISO/IEC 27001

Het gehanteerde managementsysteem van Exxes voor informatiebeveiliging en de toepassing daarvan voldoen aan de ISO/IEC 27001, de standaard voor informatiebeveiliging. Deze norm specifieert een groot aantal eisen die betrekking hebben op de algemene bedrijfsrisico’s van een organisatie. Daarnaast stelt deze norm ook eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen. Zo is uw waardevolle informatie bij Exxes te allen tijde veilig.

Wat is het voordeel voor u?

U mag er altijd vanuit gaan dat wij doen wat wij beloven en hier ook transparant in zijn. Kwaliteit is gewaarborgd en u komt niet voor onnodige verrassingen te staan. Door het voldoen aan deze normeringen zijn beveiligingsincidenten geminimaliseerd. En het belangrijkste voor ons: wij zijn trots dat we dit voor u garanderen!

Heeft u hier nog vragen over of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.