Xelion

Zakelijke telefonie: de levensader van elk bedrijf

Xelion telefoonEén van onze partners op het gebied van IP telefonie is Xelion. VoIP-telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de VoIP-klasse. Zo is Xelion altijd technisch vooruit en is het optimaal flexibel in gebruik. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan!

 

Waarom kiezen voor Xelion?

arrow Multi device: makkelijk bellen vanaf de vaste telefoon, pc, laptop én smartphone
arrow Gebruiksgemak: zeer eenvoudig instellen van belgroepen en doorschakelingen
arrow Recording: mogelijkheid om elk gesprek op te nemen en rustig na te luisteren
arrow Rapportage: Makkelijk rapporten genereren die bereikbaarheid en belgedrag laten zien
arrow Direct bellen: met één klik op de muis elk nummer in beeld direct bellen
arrow Adresboek: Compleet en up-to-date adresboek altijd binnen handbereik op pc, smartphone of tablet

Een bedrijf dat kiest voor Xelion zit niet vast aan één operator of één ICT-dienstverlener. Dat geeft bedrijven de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder dat er een geheel nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale geïmplementeerd moet worden. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie ‘state-of-the-art’. Zo wordt hosted telefonie vanuit de cloud dankzij Xelion een ervaring waar organisaties en gebruikers nooit meer zonder willen.

 

TelefonieZakelijke telefonie en klantcontact geoptimaliseerd

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefoniecentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden.

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. 

 

Xelion_appDe mobiele app van Xelion, uniek in zijn soort!

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste pc en vast toestel is definitief voorbij. De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Met de unieke Xelion-app is het vaste nummer en het gekoppelde adresboek altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom:, de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan!