Waarom Exxes

Overal, altijd en voor iedereen!

In de kenniseconomie van vandaag de dag draait alles om het verlenen en krijgen van toegang tot digitale informatie. Of, zoals men het in de ICT-wereld graag met een mooi Engels woord benoemt: overal en altijd ‘access’ voor iedereen. Wij houden het onderwerp echter graag simpel en spreken bij voorkeur klare Nederlandse taal. Daarom heten wij heel eigenwijs Exxes. En onze missie is om kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen, naar wens geheel of gedeeltelijk, in de praktijk van hun ICT-zorg te ontlasten.

Exxes werkt voor diverse opdrachtgevers. Voor de landelijk opererende adviesorganisatie Clear Mind IT Consultancy zijn wij preferent als uitvoerende partij voor bedrijven en instellingen die na advisering over optimalisatie van hun ICT-omgeving de praktische invulling van dit advies kostenefficiënt en vertrouwd aan een professionele organisatie willen overlaten. Zo wordt maximaal resultaat uit het gegeven advies gehaald en worden kopzorgen, tegenvallers en ongewenste verrassingen voorkomen.

Behalve als uitvoerende partij voor Clear Mind IT Consultancy is Exxes ook zelfstandig actief met installatie, beheer en support op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet services, online diensten en bedrijfsnetwerken. Daarbij profiteert u van één vertrouwd aanspreekpunt voor de verschillende ICT-specialismen en een professionele ondersteuning van oplossingen van diverse leveranciers. Als gecertificeerde ‘Excellence Partner’ van KPN ondersteunt Exxes overigens alle zakelijke communicatiediensten van deze leverancier.